Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

27 Ocak 2014 Pazartesi

Hacker saldırıları

hacker
EVİN BODRUM KATINDAN BİLDİRİYORUM: Teknolojinin hızla gelişmesine paralel, gündelik hayatımızda kullandığımız teknolojik cihazların sayısı, günden güne artıyor ve bu cihazlar, hayatımızın her alanında da karşımıza çıkıyor. Genel olarak akıllı ya da smart olarak adlandırılan bu cihazların en bilinenleri, cep telefonları ve televizyonlar olmasına rağmen, sadece bu tür cihazlarla da, sınırlı kalmıyor. 
Ayrıca, otomobiller, buzdolapları, akıllı ev sistemleri, IP kameralar ve Google gözlükler de, bu teknolojik akıllı cihazların, başında geliyor.
Şimdi bu kadar akıllı, teknolojik cihaz hayatımıza girmişken, bu akıllı cihazların, aklını çelebilen, onların aklını başından alan, yani onları kandırıpta, kötü emellerine alet edenler yokmu. Olmamı? Var tabi. Biz bu abilere, ablalara kendi aramızda kısaca hacker diyoruz. Bu teknolojiyi yalamış yutmuş, bu akıllı aletlere kırk takla attırabilen bu arkadaşların kötü niyetlileri de vaaar, iyi niyetlileri de. Bizim bahsedeceklerimiz, kötü niyetli olanları. Şimdi biz bunlardan bahsedince, bu kötü niyetli abiler, bizim bu siteye de saldırıp, onu paramparça ve yerle yeksan ederlermi, bilemem ama, iyi niyetli hacker abiler, bizi korur, kurda kuşa yem etmez diye düşünüyoruz. 
Şimdi bu akıllı cihazlar evimize, yuvamıza, işimize, her bi şeyimize girdiler, ya. Aha bu hackerlar için de, gün doğdu. Bu abiler, akıllı televizyonlarımızı kandırıp, bizim evi gözetlemesinler, ondan korkuyom. Biz evde yokken, eve girip, bizim evi soyulmuş soğana çevirmesinler. Ya da bizim akıllı buzdolabının ayarlarını bozup, tüm yemekleri kokuşturmasınlar. Ya da, ya da, bana çok kızıp, benim arabanın ayarlarıyla oynayıp, bizi en yakın şarampole yuvarlamasınlar. Valla bunlardan çok ama çok korkuyom. Korkuyom da, bu akıllı cihazları kullanmadan da, edemiyom. Naapcaz bilemiyom, anlayacağınız. 
Burdan, bu hacker abilere, ablalara sesleniyom. Abilerim, ablalarım etmeyin eylemeyin. Saldırmayın, benim akıllı cihazlarıma, gözünüzü seveyim, yaa. Oynamayın ayarlarıyla, bozmayın onları lütfen. Saldıracaksanız, delikanlı gibi gelin bana saldırın. Artık naapalım, kendimizi koruruz bi şekilde. Dövüşürüz, arada atabilirsek iki yumruk bi kafa da, biz atarız ama, böyle siz habersiz teknolojik saldırılar düzenleyince, feleğimiz şaşıyor, ne yalan söyleyelim. 
Artık, bunu bildikten sonra evdeki akıllı televizyona bi tuhaf bakar oldum. Televizyon seyrederken, daha edepli oturuyoruz. Kıçımızı, burnumuzu falan televizyon seyrederken karıştırmıyoruz. Hani sayın devlet büyüklerimize de, saydırıp söverken artık daha da dikkatli oluyoz. Eee ne olur ne olmaz. Biri bizi gözetliyor olabilir. Evet evet kesin olabilir. Dikkat edin sizi de, kesin gözetleyen olabilir. Sonra bu kötü niyetli hacker'lar, size de valla bi saldırır, feleğiniz şaşar. 
Saldırmayın, benim televizyona, buzdolabıma, cep telefonuma yaa. Daha taksitleri bitmedi, anasını satiim. Gelin yaa, saldıracaksanız, çıkın karşıma, delikanlı gibi bana saldırın, artık naapiim, kendimizi korumaya çalışırız.
Dikkat, dikkat. Bu, bana yapılacak olan siber saldırıdan önceki son yazım olabilir. Bir müddet görüşemezsek, bilinki saldırıya uğradım. Ya bu hackerlar, beni bi köşede kıstırıp, gerçekten kolumu kanadımı kırdı, ya da bu site sizlere ömür oldu.
Paranoyanın önlenemez yükselişinden, bye, byee.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club