Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

28 Ocak 2014 Salı

İşte yeni Twitter !




Dünyanın en popüler ve Facebook’tan sonra en çok kullanıcısına sahip olan sosyal medya ağı Twitter artık yeni arayüzüne geçiş yapıyor. Daha önce de benzer bir çalışma yaparak kullanıcılara böyle bir mesaj veren Twitter, yavaş yavaş dünya genelinde bir çok kullanıcının profilinde yerini alıyor. Twitter’ın yeni arayüzünü incelediğimizde gözümüze batabilecek değişiklikler görebilmekteyiz. Yeni arayüze geçiş yapamayan Twitter kullanıcıları için bazı görüntüler ekledik.



Oldukça şık ve sade bir görünüme sahip olan Twitter‘ın bu yeni arayüzü, kullanıcılar arasında da dikkat çekici tweetlere yer verildi diyebiliriz.
Diğer yandan baktığımızda Twitter’ın yeni tasarımından bahsedecek olursak, ilk olarak özellikle yazıların biraz daha büyüdüğü göze çarpıyor. Bunun yanında “Anasayfa”, “Bağlan” ve “Keşfet” gibi menüler yine sol üst köşede yer alıyor ama önceki versiyonun aksine beyaz arka plan ve daha büyük yazılarla. Aynı şekilde aynı beyaz arka planda sağ üst köşede ise “Arama”, “Ayarlar”, “Direkt Mesaj” sekmeleri bulunuyor.
Ayrıca artık ana sayfada sadece profil resmimiz değil, kapak resmimiz de gözüküyor ve burada yer alan tweet, takipçive takip edilen sayıları da bir hayli büyük şekilde gösteriliyor.
Buraya kadar herşey Twitter için güzelken, halen daha tüm dünya da bir türlü yeni tasarımı harekete geçireyemeyen Facebook akıllara geliyor. Uzun zaman önce yeni tasarımı tanıtan, ancak bir türlü dünya genelinde aktif hale getireyemeyen Facebook’un ne yapacağı merak konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club