Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

4 Ocak 2014 Cumartesi

Samsungdan Devrim Gibi Bir Telefon

FlFlexible OLED


OLED güzel ve verimli görüntüler ve aydınlatma panelleri sağlayan gelişmekte olan bir ekran teknolojisidir. İnce OLED zaten birçok mobil cihazlar ve televizyonlarda kullanılmaktadır ve bu panellerin bir sonraki nesil esnek ve bükülebilir olacaktır.







Esneklik çeşitleri
Biz esnek OLED hakkında konuşmak, bu tam olarak ne anlama geldiğini anlamak için önemlidir . Esnek bir OLED , plastik , metal ya da cam ya da esnek olabilir, esnek bir alt tabaka üzerine dayanır. Plastik ve metal paneller , hafif, ince ve çok dayanıklı olacak - aslında neredeyse kırılmaz olacak .



Bu esnek bir ekran kullanmak cihazlarınilk tüm aralığı esnek olmayacağı tahmin edilmektedir . Üretici olmayan düz bir yüzey etrafındaekranı veya eğri viraj olsa ,son kullanıcı aslındacihazı eğmek mümkün olmayacaktır . Hala çeşitli avantajları olacak : bu görüntüler cam tabanlı ekranlara kıyasla , daha hafif daha ince ve çok daha dayanıklı olacaktır .

İkinci nesil esnek OLED cihazlar gerçektenson kullanıcıya esnek olabilir. Teknoloji hazır olduğunda Son olarak , size kat edebilirsiniz OLED paneller , viraj veya streç görebilirsiniz . Bu bir mobil cihaz yerleştirilmesini ve gerektiğinde sadece açılabilir büyük ekranlar sağlayacak heyecan verici tasarımlar her türlü yaratabilir .

Esnek OLED ürünler
Galaxy Yuvarlak kavisli akıllı telefon - araştırma yıl sonra , Ekim 2013 yılında , Samsung esnek bir OLED ekranı kullanmak içindünyanın ilk ürününü duyurdu . Buönemli özelliği5.7 " Full - HD kavisli ( 400 mm eğrilik yarıçapı ) esnek ekran ( samsung basitçe esnek Süper AMOLED olarak ifade eder olmakGalaxy Note 3 , benzer bir Android 4.3 smartphone , garip onlar kullanarak değil Youm marka ) .



LG boyutta esnek OLED paneller , 6 " üretiyor . LG'nin aynı zamanda esnek bir OLED (G Flex denir) kendi akıllı açıklayacak beklenmektedir 2013sonuna towrads .



Her iki şirketin başlangıç ​​kapasite ( bir kaç yüz ayda panellerin binlerce ) düşüktür . Samsung'un kapasitesi yüksektir ( onlar Gen - 5.5 hattı kullanarak ve LG Gen - 4.5 hattını kullanarak ) ama bu çok bile tek bir kitle pazarı telefonu için yeterli olmayacaktır . Şirket muhtemelen kapasitesini artırmak için gerçekleştirmeden önce tüketiciler bu yeni panel nasıl tepki görmek için bekliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club