Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

2 Mart 2014 Pazar

Ücretsiz Backlink Kaynakları ( PR +6 )

  Uzun zamandır bu makaleyi paylaşmak için hazırlanıyordum. Bir kaç gün sadece bu makale ile hazırlandığımı söyleyebilirim. Bu kadar kaliteli bir kaynağı kolay kolay başka yerde bulamazsınız. Hepsinde benim blogumunda linkleri bulunmaktadır. Yani demem o ki bu listeyi kullanın. Hangi siteden, nasıl alınacağını ve yararlarını, detaylı bir anlatım yaparak siz ziyaretçilerime sunacağım. Pagerank değerleri ve site adreslerini vererek sizlerin link almasını sağlayacağım. O halde okumaya devam ne dersiniz?

backlink kaynaklari


Pr'li Yüksek Backlink Kaynakları


  Özenle seçilip güncel bir liste hazırlandı. Dediğim gibi rahatlıkla sitenizi bu sitelere ekleyerek backlink kazanabilirsiniz. Almış olduğunuz linklerin sizlere olan yararını zamanla anlayacaksınız. Yani bir anda büyük bir yarar beklemeyin, aslında büyük geri dönüş beklemeyin. Zamanla ve belli bir düzen içerisinde yapmış olduğunuz işlemlerin yararları büyük olur. Kısa vadeli link alımları sadece sizi rahatlatır lakin sitenizi değil. Siteniz backlinklere aç, ama onu yavaş yavaş doyurmalısınız ki tam randumanlı çalışmasını sağlamalısınız. O halde sizleri fazla bekletmeden sitelere geçelim. Bu tarz backlink kaynaklarını webmaster blogu 'nda bulabilirsiniz. Bir çok liste yer almaktadır. Bütün listeler sizler için hazırlanıp blogumuzda paylaşılmaktadır.

Moz. com - PR 6 -
 Mozilla. org - PR 9 -
 Issuu. com - PR 9 -
 Webmasterbankasi.blogspot.com - PR 4 -
 Blog. com - PR 6 -
 Quora. com - PR 7 -
 Reverbnation. com - PR 6 -
 Alltop. com - PR 7 -

  Profil backlinkleri alabilirsiniz. Bu backlinkleri almanızı öneriyorum. Bir çoğu daha önce görmediğiniz sitelerin olduğunu da biliyorum. Arasında çok tanınmış siteler kadar pagerank değeri 6 üstü siteler de mevcuttur. Pagerank değeri yüsek siteler olmasına karşılık alexa değerleri de düşüktür. Google gibi arama motorları tarafından da seviliyorlar. Demem o ki hiç düşünmeden bu sayfalardan backlink almalısınız.

Backlink Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  Site başlığınız ile backlink alımı yapmayınız. En az 3 tane kelime seçerek bu kelimeler üzerinden backlink çalışmaları yapınız. Minimum sayısı siteniz ile  doğru orantılıdır. Ne kadar yaşlı bir site o kadar kelime grubu. Seçtiğiniz kelimelerin site ile orantılı olmasına dikkat ediniz. Backlink alırken seçmiş olduğunuz urller bile farklı olabilir. Tek bir url üzerinden gitmemenizi tavsiye ederim. Örnek olarak; Kategorilere bile backlink alımı yapabilirsiniz.

  Toplu backlink alımı yerine uzun vadeli çalışma yaparak alımları gerçekleştiriniz. Bir sitenin baş tacıdır zaman. Doğru zamanda doğru işlemi yaparak sitenizi uçuşa hazırlayabilirsiniz.

Ne diyorduk?
Esen kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club