Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

12 Aralık 2013 Perşembe

Rüzgarda ters dönmeyen şemsiye... aaa, süper

JAPONYA - Japon h-consept dizaynırlarından Hiroshi Kajimoto (yaratıcı ve yetenekli bir arkadaşımızdır kendisi) imzalı yeni nesil bir şemsiye dizaynı olan UnBRELLA'yı gördüm, beğendim açıkçası ve hemen sizle paylaşmak istedim. Paylaşmak derken, kimse kusura bakmasın, bu şemsiyeyi kimseyle paylaşamam, sadece haberini sizle paylaşabilirim.
Zaten, açıkçası istesem de, bu şemsiyeyi sizle paylaşamam, çünkü bu şemsiye, piyasada yok ve yok satıyor gerçekten. Veriim parasını derhal neyse, aliim de deseniz, yoh. Ancak verirseniz parayı peşin olarak yaklaşık, 9.450 JPY (Japon Yeni oluyor kendileri) yani 92 US Doları, siparişinizi alıyorlar ve en erken 2014 Nisan'ında teslim ediyorlar. Anlayacağınız, size şu anda hayrı yok bu şemsiyenin. Ancak Nisan yağmurlarına yetişirse ne aala.
Şimdi efendim, neymiş bu şemsiyeyi bu kadar popüler ve bu kadar bulunmaz hint kumaşı yapan.
Hemen anlatalım.
Bu şemsiye, aşağıdaki resimde görüldüğü üzere, ters bir şemsiye. Yani karakter olarak değil, yapısal olarak ters, efendim.  
Hepimizin, özellikle yağmurlu ve rüzgarlı havalarda en büyük sıkıntısı
Ters dönmeyen şemsiye
şemsiyenin, en olmadık yerlerde ters dönmesi ve bizi o yağmurdan korumamasıdır. Biz o şemsiyeyi o yağmurun altında, düzeltene kadar, hani afedersiniz, donumuza kadar ıslanırız da, sucuk gibi oluveririz, bilirsiniz. Ondan sonra o bizim şemsiye, düzelse noolurr, düzelmese de. Kaldır at o şemsiyeyi daha iyi. Birde eve gelince bu şemsiyeyle, dışı sırılsıklam olduğu için, evde değdiği her yeri de, sırılsıklam etmesi cabası olur. 
Şimdi bu tüm sıkıntılarımızın çaresi 
UnBRELLA evet neymiş... UnBRELLA. 
Neymiş bunun özellikleri derseniz...
Biir... Bu UnBRELLA zaten ters. Dolayısı ile, fırtınada bile ters dönmüyor. Aman dikkat edin yanlız, ters dönmediği için, sizi bu kuvvetli rüzgarlar, alıp götürüvermesin, hafazanallah.
İkiii... UbBRELLA kapandığı zaman ıslak yüzeyi içerde kaldığı için, çantanızı, pantolonunuzu, koltuğunuzu, yani şemsiyeyi dayadığınız bir yeri de, ıslatmıyor efendim. Yani evde, şemsiyeyi koyduğunuz yerde, köpek işemiş gibi bir su birikintisi ile karşılaşmıyorsunuz.
Üüüççç... Bu şemsiyeyi yere koyduğunuz zaman dik olarak durabiliyor. Yani bir yere dayamanız, gerekmiyor. Yanlız koyduğunuz yerde unutmayın. Az para diil çünkü.
Nasıl beğendinizmi. Tipi biraz yamuk ama, işlevi mükemmel. Zaten önemli olan da, işlevi değilmi, efendim. Daha detaylı bilgi ve araştırma için, aşağıdaki tanıtım video'sunu seyredebilirsiniz.

Hadi bana eyvallah. Bol yağmurlu, bol karlı ama yolları açık, evleri sıcak günler dilerim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club