Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

8 Şubat 2014 Cumartesi

Site İçi SEO Optimizasyonu 2014

  Merhaba değerli webmaster takipçilerim ve yeni ziyaretçilerim sizlere de kucak dolusu selamlar. Site içi optimizasyon çok önemli olduğu kadar her sitenin yapması gereken işlemlerden birisidir. Sitenizin optimizasyon ayarlarını sağlam yaparsanız çok rahat randuman sağlayabilme olanağı sağlıyorsunuz. Site için optimize işlemlerini çok sağlam yapmalısınız ki istediğiniz performansı elde edebilirsiniz. SEO yapmak istiyorsanız site içi ve site dışı optimizasyonlarınız sağlam olmalıdır. SEO zaten bu ikisinden ibarettir aslında. Bütün işlemleri yerinde ve zamanında yaparak sitenize yarar sağlamakla kalmayıp bir webmaster olarak SEO yapmış sayılabilirsiniz. ( Bazılarına göre. )

Site içi SEO Optimizasyonu Nasıl Yapılır?


  Bir çok madde vardır bu konuyla ilgili. Bu maddeleri sitelerinize uygulayarak hem yeni Google güncellemelerine ayak uydurmakla kalmayıp performansınıza performans katabilirsiniz.

Kategorilendirme Yapın.
 İlgi Çekici Yazın.
 Ziyaretçi Odaklı Yazın.
 Tekrarlama Yapmaktan Kaçının.
 Google Hesabınızı Sitenize İlişkilendirin.
 Sayfa Açılış Hızınızı Yükseltin.
 Esnek ve Responsive Tasarımlar Seçin.
 İçerik Zengin Olmalıdır.

  Yukarıdaki maddeler ile siteniz uyumluysa uçuşa geçmeniz için hiç bir neden yok gibi görülüyor. ( Site Dışı Optimizasyon haricinde. )

Site içi seo optimizasyon


Kategorilendirme Yapın.
  Sitede belli başlı konularda yazıyor iseniz bunları kategorilere ayırarak kullanıcı odaklı kategorilendirme yapabilirsiniz.

İlgi Çekici Yazın.
  Kendinize has bir hitap şekliniz ile gizemli yazılar yazabilirsiniz. Hitap şekliniz çok önemlidir. Eğer işler yolunda gitmiyor ise ilk önce hitap şeklinizi değiştirerek adımlara başlayabilirsiniz.

Ziyaretçi Odaklı Yazın.
  Ziyaretçi için en iyisi ne ise onları sunmaya gayret gösteriniz. "Müşteri her zaman haklıdır." ilkesine uyarak ziyaretçiler için de aynı sözleri söylemek mümkündür.

 Tekrarlama Yapmaktan Kaçının.
  Makalelerin çok uzun olması genellikle tekrarlama hatasına düşmenizden kaynaklanabilir. Cümleye uzun olsun diye gereksiz kelime kullanımından kaçınınız. Aynı şekilde aynı cümleyi evire çevire kullanmaktan vazgeçmelisiniz.

 Google Hesabınızı Sitenize İlişkilendirin.
  Blogunuz varsa kesinlikle google hesabınızı yazarlık için ilişkilendirmelisiniz. www.google.com/webmasters/ adresine girerek google hesabınızı sitenize ilişkilendirebilirsiniz.

 Sayfa Açılış Hızını Yükseltin.
  Hızlı açılan bir sayfa günümüzde çok önemlidir. Maksimum sayfa açılma hızınız 2-3 saniye olmalıdır. Daha detaylı bilgi için makalemize göz atabilirsiniz. 


 Esnek ve Responsive Temalar Kullanın.
  Bütün tarayıcı ve teknoloji ile uyumlu temaları kim istemez ki? Temanız responsive özelliği ile ziyaretçilerinize büyük bir kolaylık ve ferahlık sağlayabiliyor. Kullandığınız temanın responsive ve flat renkler özellikleri olmasını tavsiye ederim.

 İçerik Zengin Olmalıdır.
  İçeriğinizi video,infografi, resim ve renkler ile çeşitlendirebilirsiniz. Çeşitlilik önemlidir ve sizde buna ayak uydurmak zorundasınız.

  Bir önceki konumuz olan;

konusuna göz gezdirin.

Esen kalın.
İyi çalışmalar.
Etiketler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club