Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

15 Şubat 2014 Cumartesi

Ummadığın Backlink Baş Yarar!

Backlink


  Merhaba arkadaşlar. Değerli zamanınızı ve istediklerinizi başarmanız için gün geçtikçe yeni makaleleri yayınlayarak sizlere büyük çapta hizmet veriyoruz. Backlink sektörünüzdeki başka bir siteden ya da rakiplerinizin sitesinden sizlere verilen link çıkışlarına denir. Bu demek oluyor ki o site sizin sitenizi gerek arama motorlarına gerek kullanıcılarına önemsendiğinizi veya önerdiğini belirten kuramlardır. Sitenize verilen link çıkışları her zaman yararınıza olma diye sabitleşmiş veya gerçeğini yansıtmayan bilgi yoktur.

{ Hatırlatma }
  Webmaster bloglarında yada forumlarında yer alan eski bilgilere itimat etmeyiniz. Eski, güncelliğini kaybetmiş yada kalıplaşmış bilgiler ile hiç bir yere varamazsınız. Yeni bilgilere ihtiyaç duyulduğu gibi bunları yayınlayan siteler artık gittikçe azalmaya başladı. Webmaster konuları hakkında yayın yapan blogunuz veya forumunuz var ise eski bilgileri                güncellemeyi unutmayınız.

Nasıl Backlink Almalıyız?


  Bu soruya herkesin cevabı vardır. Ama çoğu artık hiç bir işe yaramadığı için o cevaplar geçersiz sayılıyor. En azından yarar bakımından işe yaramıyorlar. O halde bu makaleyi okumaya kaldığınız yerden devam edelim.

Ziyaretçilerinizin dikkatini çeken ve hoşnutluğunu sağlayabilen makaleler yazarak, onların makalelerinizi paylaşarak en kaliteli doğal backlink yollarından birisini kullanmış olursunuz.

 Doküman hazırlayarak doküman sitelerine içinde site adresinizin olduğu dokumanı gönderebilirsiniz.

 Program ya da yazılım oluşturarak backlink elde edebilirsiniz.

 Youtube benzeri video kanalları oluşturarak onlarca video yükledikten sonra bir kaç videolarınızda site adresinizin linkini bırakarak Google tarafından önemsenen video platformlarından backlink alabilme şansınız var.

 Web 2.0 sitelerini kullanarak ( Blogger, Wordpress, Blogcu... ) paravan bloglar açın. Açtığınız paravan bloglara özgün ve en az +350 kelime sektörünüz ile ilgili makale yazarak belli bir süreden sonra kendi blogunuzu beslemeye başlayınız.

{ Dipnot }
  Paravan blog olayını uygulamak zorunda değilsiniz. Sitenize güveniyorsanız uğraşmayın kanaatindeyim. Özellikle sitenizin yaşı genç ise o topa girmeyin bile.

  Backlink yolları hakkında bir kaç madde ile sizlere yardımcı olmaya çalıştım. Backlink alırken doğal olmasına dikkat ediniz.

Ne Tür Backlink Alınmamalı?


  Program yada benzeri scriptler kullanarak " Black Hat Seo " backlink elde etmeyiniz. Girişimde bile bulunmanızı önermiyorum. Şöyle ki, siteniz ile alakası olmayan sektörünüz dışında link çöplüğüne dönmüş sitelerden link almış oluyorsunuz. Kısa vadeli yararı olduğu gibi görülse de uzun vadede ocağınıza incir ağacı dikersiniz.

Backlink Analiz Siteleri { BONUS }
Majestic SEO
 Ahrefs Open
                      Site Explorer




Bir önceki konumuz;

konusuna göz gezdirin.

İyi çalışmalar.
Etiketler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club