Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

7 Şubat 2014 Cuma

Sosyal Medyayı Tek Bir Panelden Yönetin!

  Merhaba değerli okurlarım. Sosyal medyanın bu dönemdeki önemini bir önceki makalemizde dile getirmiştik. Artık sosyal medya paylaşımlarını tek bir yerden yöneteceksiniz. Siteniz için kullandığınız sosyal medya ağlarını panele ekleyerek yönetme fırsatına kavuşuyorsunuz. Site için sosyal medya kullanımı önemlidir. Her site en az 1 tane sosyal medya uzmanına ihtiyaç duymaktadır. Sosyal medya uzmanınız yoksa bile siz kurucu olarak sosyal medya paylaşımlarını her gün düzenli yapmak zorundasınız.

  Sosyal medya ağlarının önemini kavradığımıza göre sizleri de sıkmadan şu panel hakkında biraz konuşalım. Panel size rahatlık ve düzenli bir paylaşım veriyor. Bu panel ilk 15 gün ücretsizdir. Sonrası kullanımlarınız için para ödeyeceksiniz isteğe bağlı.

Sosyal Medya Ağları

Nasıl Kullanılır?


sproutsocial.com adresine giriş yaparak üye olunuz.
• Üye olurken mail adresi istiyor. Gerçek mail adresi kullanmanızı öneriyorum.
• Panele siteniz için kullandığınız sosyal ağları siteye ekleyiniz.
• Ekleme işlemini bitirdikten sonra "Compose" yazan butona tıklayınız.
• Sitenizin linkini vererek her zamanki gibi paylaşımı yapınız.
• Paylaşım yaparken alt tarafta yer alan saat ve tarih bölümünden ne zaman yayında olacağını ayarlama fırsatını kullanabilirsiniz.
• "Publishing" butonuna tıklayarak "Schedule a Message" bölümüne girerek saat ve tarih ayarlayarak önümüzdeki aya kadar istediğiniz günlerde ve saatlerde siz yokken paylaşım sunma hakkı veriyor.

Neden Tek Panel?


  Bir çok sosyal ağları ekleyebilme özelliğiyle sizlere rahatlık sunan bu araçtan artık sizlerde yararlanabileceksiniz. Bu paneli düzgün ve aşırıya kaçmadan siteniz ile alakalı bir kullanımda çok rahatlayacaksınız en azından siteniz için konuşuyorum. Tek tek elle girmek yerine bu panel sizlere yardımcı oluyor. Saat,tarih ve dakika ayarı ile düzenli bir kullanma fırsatına kavuşuyorsunuz.

Sık Kullanılan Sosyal Medya Ağları


  Her alanda ve her sektörde olduğu gibi bu sektöründe liderleri vardır. Biz de bu sektörün en güçlü ağları kullanarak gelişimimize gelişim katacağız. Lider ağları kullanmayı kimler istemez ki? Bilmeyenler haricinde. Siz asla bilmeyenlerden olmayacaksınız. En azından sosyal medya kullanımı ve önemi hakkında bu makale sayesinde. Bence konuyu fazla dağıtmadan şu liderlere göz atalım.

Google Plus

  Google alt yapısıyla kurulmuş sosyal medya ağlarının en başında gelir. Çünkü; Google bu sosyal ağı önemsiyor. Sıralamalarda etkisi çok büyük oluyor o yüzden kesinlikle kullanmanızı öneriyorum. SEO yönünden oldukça etkilidir.

Facebook

  10 yıldır piyasada olan sosyal medya ağı artık her yaştan kullanıcıya kavuştu. Facebook'da aynı şekilde sıralamalarda rol oynayan sosyal ağlardan birisidir. Kesinlikle kullanmanızda fayda var.

Twitter

  Son zamanlarda sektöründe tema değişikliğiyle gündeme bomba gibi oturan sosyal medya ağı. Güncel olayları ve konuları rahatlıkla takip edip yorumlarınızı da ekleyip gündeme ortak olmanıza olanak sağlıyor.

Linkedin

  Kurumsal bir değeriniz varsa rahatlıkla bu iş ağında takılabilirsiniz. İş ağındaki tanıdıklarınızı veya tanımadıklarınızı herkesi bu sosyal medya ağından takip edebiliyorsunuz. Rahatlıkla kariyerinizi zirveye çıkartacak sosyal ağlardan birisi olmayı günümüzde başarabilmiştir.

Sosyal Medya Ağları


Bir önceki yazımız olan;


konusuna göz atmayı unutmayınız.

Etiketler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club