Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

8 Şubat 2014 Cumartesi

Webmaster Blogu'nuz mu var? O Halde...

  Evet arkadaşlar kaldığımız yerden hızımı tutamadan bugün 3. makalemi yazıyorum. Konumuz webmaster blogu. Bu tarz bloglar oldukça çok piyasada. Ama sektörün büyük çoğunluğu yapması gerekenlerin dışına çıkıp kendilerini rezil etmekte bir numaralar. Webmaster blogları hakkında detaylı bir anlatım yaptık. İncelememizi sizlere de paylaşıyoruz. Webmaster blogu sahipleri bu makaleye dikkat etmeli. Şöyle ki;

Webmaster Blogu


Neden Webmaster Blogu?


  Bu konular hakkında bilgisi olan herkesin bir webmaster blogu olduğu aşikardır. Çöplüğe dönen sektörlerin içine artık bu sektörde girdi. Bütün eski ve artık gerçeği yansıtmayan bilgilerin hala daha bu bloglarda paylaşılması içten bile değil. İlk hataları maalesef eski konuları paylaşmak oluyor. Webmaster blogunuz var ise güncel blogları takip edip güncel yazılar üzerine yoğunlaşmalısınız. Eğer webmaster konularına hakim iseniz rahatlıkla webmaster blogu açabilirsiniz. 

 Güçlü Rakipler'e Hazırlıklı Olun!
  Bütün rakipleriniz azımsanamayacak kadar bilgili ve güçlüdür. Sıralamalarda yer almanız için çok çalışmanız gerekiyor. Rakiplerinizin çoğu bu konulara hakim olmakla beraber piyasada prestijini oturtmuş bloglardır. Bu alanda tek rakibiniz webmaster blogları da değildir. Her teknoloji, kişisel veya oyun blogu olanlar webmaster konuları hakkında makaleler paylaşıyor. Bunlar da kazara sıralamalarınızı düşürme ihtimaliniz vardır. 

 Hiç Kazanamayabilirsiniz!
  Rakiplerinizin güçlü olması sizin hiç kazanamama ihtimalinizi doğrudan tetikliyor. Sektörünüzdeki diğer bloglar zamanında açılıp belli bir ziyaretçi kitlesini ve sağlam istatistikleri ile reklam firmalarına ve müşterilerini çoktan bulup devamlı halde reklam alış-veriş yapıyorlar. Siz daha yenisiniz. Blogunuzu açtığınız gibi reklam işlerine adım bile atmayınız. Sakın ha. Böyle bir hata yaparsanız baştan kaybetmiş olursunuz ve prestijinizi düşürmeye başladınız bile.  

 Belli bir Kitle Kazanmaya Başlayınız!
  Webmaster blogunda belli bir kitleye hitaben yazılar yazmalısınız. Sizin okuyucularınız ziyaretçileriniz olmayacaktır. Belli bir kitleniz sadece sizi okuyacaktır. Kitle kazanmak için bir tarz yaratmaya başlamalısınız. Tarzınızı okuyucularınıza yedirip o okuyucuların kalıcı olmalarını sağlayabilirsiniz.

 Kolay Tutunamayacaksınız!
  Rakiplerinizin zorluluğu ve sektörün çöplüğe dönmesi gibi faktörler ile işiniz çok zor arkadaşlar. Ama her şey size bağlı. Güvenirseniz başarırsınız. Makaleyi son olarak; " Büyük Düşünen Büyük Oynar!

 Tarzınızı Oluşturmayı Unutmayın!
  Unutursanız tutunamazsınız. Klasik bloglar artık hiç bir yerde hiç bir sektörde tutunamıyor. Herkesin farklı kişilikleri ve yüzleri olduğu gibi blogunuzunda farklı bir kişiliği ve tarzı olmalıdır. Tarzınızı oluştururken bir çok etken önemlidir. Bunlar; Tema, başlık ve renk yoğunluğunuz gibi önemli faktörler üzerinde değişikliğe giderek tarzınıza tarz katabilirsiniz.

Bir önceki konumuz olan;

konusuna göz gezdirin.

İyi çalışmalar.
Etiketler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club