Web: http://www.teknoarsiv.net/

YAKINDA SİZİNLE

Blogger,Blogger Eklenti, Blogger Tema!


Gün

Saat

Dakika

Saniye

E-Bülten Aboneliği

E-Bültenimize Abone Olun Son Yazılar Mail Olarak size gelsin Yazılarımızı Kaçırmayın:

Copyright © Teknoloji Kalemim | Teknoloji Portalı | Türkçeleştirme http://teknolojikalemim.blogspot.com/

28 Şubat 2014 Cuma

Her Webmaster, SEO Yapamaz!

  Merhabalar. Evet sizler, kendinizi milleti kandırmaya adamış kişiler. Seslenişim sizedir. Gerek forumlar gerekse de bloglar aracılığıyla açılan konulara biraz göz attım da şaşırıp kaldım sadece. Açılan her konuya yüksek hacimli müşteriler bulmayı da beceriyorlar. O değilde nasıl o kadar ilgi toplayabiliyorlar anlayamıyorum. Bugün değineceğimiz konuyu kavradığınız düşünüyorum. Biraz daha detaylı ve açık anlatım yaparak sizlere erişmeyi planlıyorum. O halde yazmaya devam!

İşini Bilen Webmaster'e Yaptıracaksın!

  Piyasada onlarca uzman mevcut iken yüklü miktarları daha yeni yeni gelmiş, ( Hatta bazıları ne yaptığını bile bilmiyor ki, blogculara yaptırıyor! ) blog sahibi olanlara SEO yaptırıyorlar. Bu çok büyük bir yanlıştır. Ha paranızı harcamak istiyorsanız bu işi yaptırmak yerine webmaster blogu'ndan reklam alarak kat kat daha iyi geri dönüşü sağlarsınız. Buradan sizlere reklam alın demiyorum lakin gerçekler acıdır değil mi? Birazcık bir şeyler öğrenip hemen kendini bu konuda uzman sanan kişiler, zavallılar.
Acıyorum bazen size.
Acınacak haldesiniz.
Çünkü siz hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz. Sadece kalpazanlık yapıp, sitesini geliştirmek isteyen acemi ( Çoğu da maddi durumu iyi değil. ) kişilere kalpazanlık yapıp dolandırıyorsunuz. Bunu yapmaya hakkınız yok ama o kişiler de kime ne yaptıracağını bilmediği için ister istemez sizi bularak havuzu kuruyorsunuz.
Anlayacağınız gibi artık bu tarz işlerden uzak durmalısınız. Para harcamak yerine bir kaç teknik ile sitenizi uçuşa geçirebilirsiniz. Webmaster blogu 'nu okuyarak bu işleri yapabilirsiniz sizlere bu konuda garanti veriyorum. Peki para harcamadan SEO nasıl yapılır?

Ücretsiz SEO Nasıl Yapılır?


  Başlıklar halinde vereceğim konuları webmaster blogunda bulabilirsiniz. Hiç bir ücret vermeden başarının ilk adımlarını atabilirsiniz. Sizleri de fazla yormadan başlıklara geçelim.

Meta Etiketleri Kullan.
 H Etiketleri Kullanın.
 Sitenizin Açılışını Hızlandırın.
 Alt ve Title Etiketi Kullanmayı İhmal Etmeyin.
 Resim Optimizasyonu Yapın.
 Sade ve Güvenilir Tasarım Seçin.
 Sosyal Medya Ağlarını Kullan ve Sitenizde Sosyal Medya Sayfalarınıza Link Çıkışı Bulundurun.
 Sosyal Medyayı Kullanmaya Yoğunlaşın.
 Backlink Çalışması Yapın Ama... Ummadığın Backlink Baş Yarar! makalemize göz atmayı unutmayın.
ve tabii ki Özgün Ol!

WEBMASTER


Son olarak;

  Bu makale hiç bir şahısa veya kuruma hitaben yazılmamıştır. Makale de kimse hedef alınıp kötülenmemiştir. Bu konuda biraz hassasım. Ben kimseyi kötülemem sadece fikir ve gerçek bilgiler vererek kullanıcılarıma en iyisini sunmaya çalışmaktan başka bir iş yapmam.

Neden Misafir Yazarlık Yapıyorum

Bu yazı, Srgz Blog’un sahibi Vural Egemen Sarıgöz arafından Blog Hocam için yazıılmıştır.

Bildiğiniz gibi Blog Hocam'da ve daha bir çok blogda misafir yazar olarak yer alıyorum. Daha önceki yazılarımdan birisini mutlaka okumuşsunuzdur. Üretkenliğin az olduğu, kopyala/yapıştır mantalitesi ile siteler,bloglar yönetmeye çalışanların cirit attığı bir mecrada yazı yazabilmenin bir maharet olduğunu düşünüyorum.

Bir çok arkadaşımdan ''misafir yazar olarak başkalarının blogunda yayınladığın yazıları kendi blogunda yayınlasan daha iyi olur'' diyenlere rastlıyorum. Hatta bir arkadaşım bu konuda beni ikna etmek için neredeyse yarım sayfadan fazla bir mail göndermiş.

Fikrim değişmedi, değişmeyecek!

Blog Yazarı olarak 2006 yılından bu yana internette çeşitli yazılar yayınlıyorum. Bunların içerisinde siyasi olanlarda var , blog yazarlarına faydalı olabilmek adına kaleme alınmış yazılarda var. Bundan sonra yine aynı şekilde sevdiğim bloglarda,takip ettiğim...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

My Talking Tom 2 v4.2 ( Sınırsız Para Hilesi ) | APK İndir


Son günlerde Pou tarzı oyunlar çok popüler bir konum aldı. Bu sebeple Talking Tom oyununun Pou'ya benzer versiyonu yapılmış. Fakat oyun içi oyunlar daha az.

Oyunda Tom'umuzu besliyoruz , oynatıyoruz , uyutuyoruz v.s özellikler var.. 
Grafikleri de çok hoş olan bu pet besleme oyunlarını sevenlere göre.

Oyundan Görüntüler:


Top eleven token hileleri jeton hilesi 2014 yeni


Facebook Oyun hileleri diyince akla gelen ilk isim olan sonoyunhileleri.com sizler icin en yeni facebook oyun hilelerini sunmaya devam edicektir.Farmville 2 hileleri yanı sıra Metin2 hileleri, wolfteam hileleri, ve counster strike cs cfg hileleri de yayınlıyoruz. Empires allies hileleri, social empires hileleri, simcity social hileleri, the sims social hileleri, slingo top hileleri, poker hileleri ve yuzlerce facebook oyun hilesi ile sizlere tam bir hile keyfi sunmaya devam edecegiz. Bizler facebook oyun hileleri vb. online oyun hileleri gibi alanlarda sizler icin buyuk bir hizmet vermekteyiz lütfen hizmetlerimizin karsiligi olarak guzel yorumlarinizi bizden esirgemeyiniz ailemiz sizlerle daha nice yerlere siralara gelecektir..
7 ocak 2013 tarihli Top elevenTop eleven hileleriTop eleven jeton hilesiTop eleven tokenTop eleven token hileleriTop eleven token jeton hilesi, aşağıda verilmiştir.

2012 2013 Top Eleven Bedava Jeton Kazanma, Token hile Kodu 2013, Top Eleven oyunu token hilesi nasıl kullanılır? Top Eleven oyununa girerek bu kodu kullanmak için en önemli şartlardan biri Facebook profilinizdeki yaşınız 18 üzeri olmalıdır. Aksi durumda hileyi yapamazsınız.
Dünya genelinde büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Superbia oyunu, Cheetos Angry birds oyunu gibi takdir görmüş ve hastalık haline gelmiş oyunlardan biri olan Top Eleven oyununun şifresi ve hileleri konusunda açıklamak yapmak istedik. Yamanız gerekenleri sırasıyla uygulayın.
Eğer 18 yaşından küçükseniz, önce yaşınızı değiştirin, sonra Facebook’tan çıkış yapıp, tarayıcınızın önbelleğini temizleyin.
top eleven oyununda hergun jeton token kazanabilirsiniz ve bunlarıda yeni süper futbolcu transferlerinde kullanabilirisiniz arkadaşlar
Daha sonra giriş yaptığınızda hileyi kullanabileceksiniz. Top Eleven Football Manager oyununda tokenleri kazanmak için aşağıdaki adımları izleyin :
Facebook hesabınızla Top Eleven oyununa giriş yapın.
Eğer oyunu Türkçe oynuyorsanız en üstte bulunan “Jeton kazan” butonuna, İngilizce oynuyorsanız “Win Tokens” butonuna tıklayın.
Oradaki kategoriler bölümünden “Çevrimiçi Servisler” seçin.
CrowdFlower olan komple göreve tıklayın.
10 Credits kazanmak için sayfaya gidin.
Daha sonra “Devam Et” yazısına tıkladığınızda açılan sitede yarım saat bekleyince tokenleri kazanıyorsunuz.
30 dakika sonra tekrar sayfayı kapatıp işlemleri yeniden yaptığımızda tekrar token kazanıyorsunuz.
Bu sayede 6 – 7 saatte 55 – 60 token kazanabiliyorsunuz.
Her gün yarım saatte bir bu işlemi yaparak, her gün yeni bir süper futbolcu alabilirsiniz.

27 Şubat 2014 Perşembe

Anahtarını unutan, kumandasını kaybeden, flash belleğini düşüren: Nokia'nın bir çözümü var

Nokia "Treasure Tag", anahtarlık gibi bir şey aslında. Bluetooth ile telefonunuza bağlanıyor. Daha sonra da istediğiniz bir objeye iliştiriyorsunuz. Örneğin anahtarınıza, USB belleğinize ya da herhangi bir şeye: Televizyonun bir türlü bulamadığınız kumandasına, çantanıza, cüzdanınıza, ya da başka bir değerli eşyanıza. Eğer telefonunuz ile bu "Treasure Tag" iliştirilmiş eşyanız arasındaki uzaklık artarsa, örneğin, anahtarı restoranda masanın üzerinde unutmuş, dondurmacıya doğru yol alıyorsanız, telefon sizi uyarıyor. Dilerseniz Treasure Tag'de ses çıkartıp "buradayım" diyebiliyor.



Telefonu ve anahtarınızı aynı anda kaybetmedikten sonra, gayet de güzel bir fikir. İlk fırsatta bir tane edinmek istiyorum!

Daha fazla bilgi

Her an, Her yerde, Herkese daha fazla Hürriyet!

Hürriyet Dünyası mecralarına reklam vermek artık çok kolay!


Gazetede, webde, tablette, mobilde ve sosyal medyada her gün 6,9 milyon insanın yolu Hürriyet Dünyası’ndan geçiyor.

Her gün 1,6 milyon kişiye erişen Hürriyet Gazetesi’ne artık tek bir sayfa üzerinden reklam vererek mesajınızı hedef kitlenize en etkili şekilde ulaştırabilirsiniz. Hürriyet Reklam Grubu size en uygun planlamayı ve rezervasyon hizmetini sağlayarak reklamınızı en etkin şekilde tüketici ile buluşturur. Hürriyet Dünyası, Türkiye’nin en çok okunan gazetelerden birine sahip olmasının yanısıra; internet dünyasında da Türkiye'nin en etkin ve en yenilikçi portalleriyle reklam veren için dev bir içerik ağı sağlamaktadır.

Hürriyet Gazetesi’nde yerinizi almak için; http://reklamver.hurriyet.com.tr/gazeteye-ilan-ver.html adresinden; her biri kendi alanında uzman olan internet siteleri üzerinden hedef kitlenize ulaşmak için ise http://reklamver.hurriyet.com.tr/internete-ilan-ver.asp adresinden...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

Flappy Bird 2014 android apk indir

Flappy Bird biraz sinir bozucu ve çok eğlenceli , dünyada adeta fenomen haline gelip , 50 milyondan fazla indirilen bir oyun. Geçtiğimiz günlerde yapımcısı tarafından ; '' baskı altında kalıyorum '' gerekçesiyle google play ve appstore dan kaldırılan oyun , internete düştü bile. Fakat internette sahteleri dolaşmakta bunun için siteye koymadan önce denedim oyunu. Rahat rahat oynayabilirsiniz. 
google playden kaldırılan bu oyunu sizlerle paylaşıyoruz
buradan indiriniz

the room two v1.00 android apk 2014 indir


The room oyununun birincisini sitemde yayınlamıştım. Çok beğenilen bu oyun , google play de indirme rekorları kırı. Şimdi bu oyunun yeni çıkan ikinci sürümüde ios dan sonra androide sonunda geldi ve geldiği gibi koydum siteye.bu oyun için yapılabilecek başka bir yorum yok









indir

26 Şubat 2014 Çarşamba

Android Ram Arttırma Rootsuz

Android Ram Arttırma Rootsuz

Piyasada farklı donanım özelliklerine sahip birçok akıllı telefon bulunmaktadır. Telefon üreten firmalar kişilerin ihtiyaçlarına ve maddi durumlarına göre farklı seviyelerde telefon üretmektedir. Bu telefonlarda en önemli konu performanstır. Performans denilince akıllara ilk olarak cihazların içerisinde bulunan işlemciler ve ramler gelmektedir. Bilindiği üzere işlemci üzerinde her hangi bir değişiklik yapmak mümkün olmamaktadır. Fakat ram adı verilen aygıt geçici bellek görevini üstlendiği için çeşitli programlar ile değişiklikler yapılabilmektedir. Root olarak adlandırılan bir işlemle birlikte bu değişikliği yapabilirsiniz. Fakat telefonun orijinal işletim sistemini bozmadan son derece pratik bir şekilde de ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bunun için sizler için verilen aşağıdaki linkten launcheri indirmeniz gerekmektedir.

Android Ram Arttırma

Android ram arttırma konusunda başarısını kanıtlamış olan bu uygulamanın adı Çince gibi görünse de içerik tamamen Türkçedir. QQ桌面 adındaki bu uygulamayı kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren raminizin yüzde 78 seviyelerine geldiğini göreceksiniz. Android ram arttırma rootsuz yapabilecek farklı uygulamalar da bulunsa da birçok kişi bu uygulamayı kullanmaktadır.

TIKLA İNDİR!

Dünya'nın En Güçlü Sektörü >> Oyunlar!

 Evet dostlarım. Tekrardan blog yazmaya devam ediyorum. 3 günlük bir boşluk ardından makalelerimi
yazarak sizlere eriştirmeyi planlıyorum. Kısa süre içerisinde küçük ara kapanacaktır. Sürekli güncellenen blog olarak tekrar yayın hayatımıza devam ediyoruz. Bugün günlerden oyun siteleri. Sektörün özelliklerini, liderini ve biraz detaylı incelemeleri sizlere sunmaya çalışacağım.

Dünya'nın En Güçlü Sektörü!

  Webmaster kadar zorlu bir sektördür kendileri. Her isteyenin başarılı olamayacağı büyük bir gerçek. Ben size hayatınızda önemli bir yer tutan oyun piyasasının inceliklerini ve teknikleri hakkında bilgiler verip, bilginize yeni bilgiler katacaksınız. Google aramalarında 1.sayfaya gelebilmek için yıllarca uğraşmanız gerekmektedir. Emek ve sabır başlıca sahip olacağınız niteliklerdendir. Çok kapsamlı konu olmasına karşın okurlarıma sizin algılayabileceğiniz tarzda yazıma devam ediyorum. Hayatımızın önemli dönüm noktalarından birisi de bilgisayar tarzı cihazlara oyun oynama özelliği gelmesidir. Gerek Türkiye gerekse de dünyada rağbet görmeye devam ediyor. Gidişatı böyle gideceğinin sinyalini veriyor bizlere. Programlar kullanarak siz oyuncularına sunulan uygulamaları keyifle oynuyoruz. Yaş-cinsiyet fark etmeksizin her yaştan, herkesin oynadığını biliyoruz. Zevkinize göre oyunları rahatlıkla bulabilirsiniz.

Yolunda gitmeyen şeyler var!

  Kapsamlı ve geniş olan uçsuz bucaksız internet dünyasında kazananların sayısı oldukça düşüyor. Çoğu kanallar, siteler, bloglar kapanmaya yüz tutmuş. Üzerlerini örümcekler kaplamış misali yavaş yavaş değerlerini kaybediyor.

Bu işe dur demeli!

  Ya siz böylesine kötü yollara giden sektörün lideri olmaya hazır mısınız? Bence bu webmaster blogu 'nu takip ettiğinize göre çoktan hazırsınız demektir. O halde hemen işe koyulalım! Yüz tutmuş kategorinin başını çekin. İpin ucunu elinize almanın da bir yöntemleri vardır. Yöntemlere göz atacak olur isek;

• Bildiğinizi Okumayın!
• Çok Okuyun ama Yorumlamasını Öğrenin!
• Gereksiz İşlemlerden Uzak Durun!
• Her Söylenene İnanmayı Bırakın!
• Deneme - Yanılma Yolu Sizin Baş Tacınız Olacaktır!
• Yazmaya Başlamadan Önce Bilgilerinizi Tartın!
ve...
• Sitenizi Bir Firma / Şirket Olarak Görün ki Hareketlerinizi Ona Göre Sergileyin!

  Son madde aslında bir sonraki makalemiz olacak lakin yine de kısa bilgiler vereyim bu konuda. Şirketinizin olduğunu varsayıyoruz. İlk yapacağınız iş nedir? Piyasaya adım atmak mı? Yoksa..

  Temeli güçlendirerek sizlerin ileride ki başınıza gelebilecek kötü durumlara hazırlıklı olmaktır. Zemini sert olan binanın da yıkılması uzun sürecektir. Her depreme dayanaklı olabileceği gibi ummadığımız anda telef olabilir. O yüzden her zaman ikinci planınız olacaktır. Konuyu fazla dağıtmadan oyun hakkında biraz daha konuşalım.

  Bu aralar revaşta olan oyun oyna sitesini incelemeye koyulalım mı?

Webmaster Blogu Gözünden Büyük İnceleme!

• Hızlı açılış
• Gereksiz reklamlardan arınmış.
• Oyuncu dostu.
• Büyük turnuvalar.
• Göz alıcı olmasına rağmen gayet sade tema.
• Genel tasarımı hoş.
• Profesyonel kişilerden oluşan bir ekip.
• Hayatınızın belli bir zamanınızı rahatlıkla geçirebileceğiniz bir web sitesidir.

  Flash oyunların yoğunlukla olduğu flash oyun sitesidir. Sektörün lideridir. Tek bir lider var ise o da bahsi geçendir. Tabii bu kişiye göre değişebilir ama bana göre her zaman böyle olmuştur. Seo ayarları tam olan site kullanıcılarını bekliyor. Büyük bir patlama yaparak piyasaya sürülen ben 10 oyunları sitesinde bir çok kategoriler bulunmaktadır. Göz atacak olur isek;

• Kız
• 3D
• Giysi
• Aksiyon
• Araba Yarışı
• Ben 10
• Dövüş ...

  Kızlar için piyasaya daha sürülmemiş yeni oyunları rahatlıkla bulabilirsiniz. kız oyunu oyna kategorisinden erişebilirsiniz. Genel olarak siteyi sizlere tavsiye ediyorum arkadaşlar. Webmaster blogu yazarı olarak benden size önermesi sitede günlerce vakit geçirebileceğinizin garantisini verebilirim.

Esen Kalın!
İyi Çalışmalar!

top eleven token hilesi 2014 son sürüm


Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden birisi olan Facebook, kullanıcılarına sadece paylaşım yapma imkanı değil aynı zamanda da birçok farklı hizmet sunuyor. Bu hizmetlerden bir tanesi olan oyunlar birçok kişinin beğenisini kazanmış ve yine birçok kişi tarafından oldukça fazla oynana bir kategoridir. Burada bulunan oyunların popülerliği her geçen gün artmakta ve birçok Facebook kullanıcısı tarafından oynanmaktadır. Bu oyunlardan bir tanesi olan Top Eleven oyunu da yine milyonlarca kullanıcıya sahip olan oldukça başarılı bir oyundur. Sizde bu oyunu oynamak isterseniz hemen Facebook Top Eleven bölümüne giriş yapabilirsiniz.
Top Eleven her ne kadar eğlenceli bir oyun olsa da bu oyunda çok hızlı bir şekilde gelişebilmeniz ve aynı zamanda da güçlenebilmeniz için para kullanmanız gerekecek. Ancak birçok kişi oyunlara para vermek istemez. Bu nedenle de çoğu oyunun hilesi yapılır. Hilesi yapılan oyunlardan bir tanesi de Top Eleven oyunu. Sizde Top Eleven Token Hilesi yaparak bu oyunda rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi Token günde sadece bir kez verilen bir şeydir. Biz size bunu nasıl daha fazla alabileceğinizi göstereceğiz. Bunun için ilk olarak Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekecek. Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonrada oyunu açmalısınız. Ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta bulunuyor. Bu hilenin yapılabilmesi için yaşınızın +18 olması gerekiyor. Eğer yaşınız 18’in altında ise bu durumda Facebook bilgileri kısmından yaşınızı büyültmeniz gerekecek. Yaşınızı büyülttükten sonrada artık hilemizi yapmaya başlayabiliriz.
Hileyi yapabilmeniz için ilk olarak Facebook’tan Top Eleven hesabınıza giriş yapmalısınız. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyunun üst kısmında “Token Kazan” butonunu göreceksiniz. Daha sonra buradaki kategoriler bölümünden “çevrimiçi servisler”i seçmelisiniz. Bu servisleri seçtikten sonra CrowdFlower olan göreve tıklamalısınız. Sayfaya tıkladığınız zaman karşınıza seçenekler çıkacak. Bu seçeneklerden 10 kredi kazanmak için sayfaya gitmelisiniz. Sayfaya gittiğinizde sizden istenenleri yapınca 10 kredi kazanacaksınız. Daha sonrasında her 30 dakikada bir bu işlemi yaparak günde ok yüklü miktarda token kazanma şansınız bulunuyor. Bu işlemi sürekli olarak yaptığınızda tokenler hesabınıza otomatik olarak yüklenecektir. Yüklenen tokenler ile de istediğiniz star futbolcuları çok kolay bir şekilde alabilirsiniz.
Sizde Top Eleven oyununda rakiplerinizde daha güçlü olmak ve onların bir adım önüne geçmek için bu adımları sırası ile uygulamalısınız. Bu adımları uyguladığınız zaman oyunda sizi yenecek takım kolay kolay olmayacak ve tüm rakiplerinizi yeneceksiniz.

GCMPartner İle Blogunuzundan Para Kazanın

Blog yazarlığı keyifli bir hobi olmasının yanında fırsatları değerlendirdiğinizde kazançlı bir işe de dönüşebiliyor. Bugüne kadar blogunuzdan para kazanmanızı sağlayacak pek çok yöntem tanıttım ama içlerinde en keyifli olanı ve en çok kazandıranı Affiliate Marketing diyebilirim.

Bu yazımda çok kazançlı ve çok güvenilir bir ortaklık programı olan GCMpartner’ı tanıtmak itiyorum.


GCMpartner Nedir? Nasıl Kazandırır?

Aslında GCMpartner’dan önce GCM Forex’ten bahsetmemiz gerekiyor. Çünkü GCMpartner, GCM Forex’in ortaklık programının ismi. GCM Forex, parite, petrol, altın, endekslerin alım ve satım fiyatlarından forex işlemler yapılan SPK denetimli bir aracı kurumdur.

GCMpartner ise bu şirketin CPL (Cot Per Lead) yani üyelik başına ödeme yapan affiliate modeliyle blog yazarlarına para kazandıran ortaklık programının ismidir. Blogunuza ekleyeceğiniz hazır araçlar, bannerlar veya linkler ile demo üye yapacağınız kişi başına gelir elde...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

24 Şubat 2014 Pazartesi

Blog Hocam 3 Yaşında!

22 Şubat 2011’tarihinde Blog Hocam’a Hoşgeldiniz! başlığıyla yayınladığım yazıyla başlamıştı BH’nin yayın hayatı. İçimdeki yazma isteğine karşı koyamayıp sırf kendimi tatmin etmek, bunu yaparken de insanlara yardımcı olabilmek amacıyla domain bile almadan oluşturduğum bu blogun 3 sene boyunca güncel kalacağını düşünmemiştim açıkçası.


 
Sizi istatistiklerle ve rakamlarla meşgul etmek istemiyorum. Yan taraftaki widgetlar ve sayaçlar ne durumda olduğumuzu gayet iyi açıklıyor zaten. 3. yıl dönümü yazımda bugüne kadar başarılı bir şekilde yayında kalmamı sağlayan kişiler teşekkür etmek istedim.

Sadık Okuyucularıma…

Blog Hocam’ı her platormda takip eden, tüm yazılarımı okuyan, değerli yorumlar yazan, bana her şekilde destek olmaya çalışan az ama öz bir okuyucu kitlesi var. Bu kitle bazen artıyor, bazen azalıyor ama kaç kişi olursanız olun sizi seviyorum ve size minnettarım. Blog Hocam’ın 3 yıl boyunca güncel kalmasına sizin verdiğiniz motivasyon 1...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

İpucu: Kindle'da ekran görüntüsü almak

Amazon Kindle'da okuduğunuz metinde herhangi bir yeri beğendiğinizde kolayca işaretleyip kaydedebilirsiniz. Yine de, bazen ekran görüntüsü alıp tüm sayfayı kaydetmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak için, eğer Kindle Paperwhite kullanıyorsanız, ekranın çapraz üst köşelerine tıklayabilirsiniz. Ekranda bir yanıp sönme olduğunda, görüntü kaydedilmiş demektir. Daha eski model olan Kindle Touch'da ise ekranın altındaki "Home" düğmesine basılı tutup ekranın herhangi bir yerine tıklamanız yeterli. Dosyalara ulaşmak için cihazı USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlamanız gerekiyor.



Daha fazlası: LifeHacker

Kindle ile ilgili daha önce yazmıştım:
Amazon Kindle Touch incelemesi
Kindle ile ilgili bilmeniz gereken 20 şey
Kindle hakkında tüm yazılarım

23 Şubat 2014 Pazar

Note K1 Cep Telefonu İnceleme

Note K1 Cep Telefonu İnceleme

Bugün sizlerle Note K1 Cep Telefonu'nun Note K1 Cep Telefonu İnceleme'sini sizlerle paylaşacağım. Bilindiği üzere teknoloji sektöründe faaliyet gösteren birçok cep telefon üreticisi firma bulunmaktadır. Bunların bazıları marka değeri olarak yüksek olmak ile birlikte dünya genelinde ürünlerinin satışını yapmaktadır. Bundan dolayı da diğer firmaların ürettikleri cep telefonlarına göre daha pahalı olmaktadır. Ekonomik ve performans bakımından yeterli bir seviyede bulunan akıllı telefon almak isteyenler için de birçok seçenek mevcuttur. Note K1 Cep Telefonu son zamanlarda ekonomik telefonlar arasından dikkat çeken modeller arasında bulunmaktadır.

Note K1 Cep Telefonu

Note K1 Cep Telefonu İncelemesinde teknik özellikler şu şekilde sıralanabilmektedir. Telefon 4.0’’ inç büyüklüğünde bir ekrana sahiptir. İşletim sistemi ise standart olup her hangi bir takılma veya donma problemi yaşanmamaktadır. Arkada ve önde olmak üzere 2 adet kameraya sahip bu telefonla gece ve gündüz kaliteli fotoğraflar çekilebilmektedir.

Wi-fi üzerinden internete bağlanabilen telefonda ayrıca çift hat desteği de bulunuyor. İstediğiniz iki farklı hattı da aynı anda bir telefon üzerinden kullanabilirsiniz. Cihazın dış tasarımını ise Samsung Galaxy S3 modeline benzemektedir.

Lol Türkiye Forumu

  Evet dostlar yine bomba gibi bir makale ile karşınızdayım. Son dönemlerde piyasada adının sıkça geçtiği League of Legends  oyunu hakkında biraz inceleme yapmak istiyorum. Daha doğrusu forumu hakkında. Yeni açılmış olmasına rağmen alanında lider olabilecek bir Lol Türkiye Forumu. Türk vatandaşların kurmuş olduğu site hakkında incelememize geçelim hemen ne dersiniz?

Lol Türkiye












Lol Türkiye Forumu İncelemesi!

Lol Türkiye Forumu;

Ödüllü Çekilişler [ RP Hediyeli ]
Büyük Turnuvalar [ RP Hediyeli ]
 Lol Turnuva Takımları
• Video Sistemi Aktif [ Şampiyon ve Oyun Videoları ]
 Şampiyonlar Hakkında Genel Bilgiler
• Hesap Alış-Satış Bölümü

  Şimdi de webmaster olarak formun genel özellikleri hakkında biraz konuşalım mı?

Sade ve Kullanıcı Dostu Tasarım
• Profesyonel Logo
 Büyük Ekip Tarafından Oluşturulmuş Bir Forum Alt Yapısı
• Mybb Alt Yapısı
 Sağlam Ekip Çalışması
• Sadece ve sadece kullanıcıyı düşünmeleri de farkını ortaya koyuyor.

  Bir çok turnuvalar ve çekilişler olacağından formu takip etmeniz önerilir. Güven konusuna değinelim.
Güvenirlik üst düzeyde olup şahsımca sizlere önerilmektedir. Webmaster Blogu sahibi olarak sizlere Lol Türkiye forumunu öneriyorum. League of Legends oynayanların arayıpta bulamadığı her bilgi, güncelliği üst düzey olan turnuvalar forumda yer almaktadır.

Alanıda Lider Olmaya Aday!


  Forum sitesinde aranan her özellik bu forumda mevcuttur. Nedir bu özellikler?

Ekip
• Turnuva
 Çekiliş
• Videolar
 Bilgiler
• Tasarım ...

  Maddelerin hepsi bu forumda mevcuttur. Dediğim gibi önerimdir. Kesinlikle üye olmanız ve forumda kalıcı olmanız dileğiyle iyi günler dilerim.

İyi çalışmalar.
Esen Kalmayı Unutmayın :).

22 Şubat 2014 Cumartesi

en iyi facebook begendirme hilesi 2014

Like Me   v5.8

sizlere verecegim aşagıdaki site şu ana kadar yapılan en iyi facebook begendirme sitesi
bu site ile bir sürü beğeni kazanmış olacaksınız

buraya tıkla

beggen com likeme v5 facebook beğeni scripti indir


Like Me   v5. facebook begendirme scripti



evet arkadaşlar sizlere beggen com daki facebook begendirme scriptini sizlerle paylaşıyorum

21 Şubat 2014 Cuma

Alcatel One Touch Hero Fiyatı Türkiye

Alcatel One Touch Hero Fiyatı

Bugün sizlerle Alcatel One Touch Hero Türkiye'nin Alcatel One Touch Hero Fiyatı'nı paylaşacağım. Dokunmatik ve akıllı cep telefonları arasında Samsung firması tarafından üretilen Galaxy Note serisine benzer bir telefon modeli de Alcatel tarafından yapıldı. Dijital kalem fonksiyonlarına sahip telefonun tablet görevi de görmesi ilgi görüyor. Telefon stylus kalemi kendi bünyesinde barındırmaktadır ve kullanıcısına kolay bir kullanım sunmaktadır.

Telefonun donanım özellikleri 6 inçlik Full HD ekran, 2GB RAM, 13 MP kamera, 2 MP görüntülü görüşme kamerası, 8/16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 3.400 mAh pil ve 1.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemci olarak karşımıza çıkmaktadır. Telefon ile birlikte kullanılabilecek birçok aksesuarında üretildiği görülmektedir. Telefonda android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi bulunmaktadır. Büyük ekranı ve dijital kalemi sayesinde özellikle telefon ve tablet karışımında bir cihaz isteyenler için son derece idealdir.

Alcatel One Touch Hero Türkiye

Alcatel one touch hero fiyatı 900 – 1000 lira arasındadır. Alcatel one touch hero türkiye genelinde şuan yaygın olmadığı görülmektedir. Akıllı telefon piyasasında büyük bir rekabet olmasından dolayı önümüzdeki günlerde bu telefonun yaygınlaşıp yaygınlaşmayacağı merak edilmektedir.

Alcatel One Touch Hero Türkiye İnceleme Videosu:

İlk Türk İnsan Genomu yayını gerçekleştirildi

İstanbul Bilgi Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Otu liderliğindeki ekip Türk insanının genetik şifresini çözdü. Yaklaşık üç yıl süren araştırma sonuçları dünyanın saygın bilim dergilerinden PLOS ONE’da yayınlandı.
PLOS ONE dergisinde yayınlanan makale, Türk popülasyonundan örnek bir kişinin tüm DNA dizisini gösterip detaylı analizini içeriyor. İnsan genomu 23 kromozom üzerinde bulunan 3.2 milyar nükleotidden oluşan DNA'nın bütününü temsil etmektedir. BİLGİ öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilen çalışma, Türk insanındaki bu 3.2 milyar "harfin" diziliş sırasını ortaya koymaktadır.


Herhangi iki insanın DNA dizilimi yüzde 99'un üzerinde bir benzerlik göstermektedir. Farklılıkları oluşturan yapısal değişkenlerin en önemlileri "Single Nucleotid Polymorphism" (SNP) denilen tek nükleotid farklılıkları ve DNA dizilerine eklenmiş ya da bu dizilerden silinmiş olan ve genellikle 50 nükleotidden kısa olan değişikliklerdir. Yapılan çalışmada Türk insanına has bu tür yapısal değişiklikler bulundu ve bunların hastalıklarla olan ilişkileri ortaya çıkarıldı. Özellikle insan DNA'sının yaklaşık yüzde 2'sini oluşturan gen bölgelerindeki yapısal farklılıklar, hücrenin işleyişi ve hastalıklarla olan ilişkisini belirlemede önemli bir etkendir. Gerçekleştirilen çalışma Türk insan genomunda bulunan yapısal değişiklikleri gen bölgeleriyle ilişkilendirilip kritik sonuçlara yol açanları tespit etti. Diğer popülasyonlarla karşılaştırıldığında, Türk insanında belirgin bir genom karakteristiği olduğu tespit edildi.

SEO Bir Tarz Meselesidir. Tarzını Konuştur!

  Evet okuyucular ve aramıza yeni gelen katılımcılar, hepinize merhabalar dileyerek konumuza giriş faslını yapıyoruz. İlk cümleler her zaman zor olmuştur. Bu meşakatli yolda ilk adımları atmak ürkütücü ve zorlu bir işlem karmaşasıdır. Başlangıç yapmanın verdiği ürkütücülüğü bizler de yaşadık. Bazen makale yazarken bile hala giriş faslı cümleleri yazarken, makale bittikten sonra başlık bulmaya çalışırken bile zorlanıyoruz. Bizim de içerisinde olduğumuz yolda ( Bazılarımız o yolu tamamladı. ) herkes var. Siz, biz, rakipleriniz, güçlüler, zayıflar, hırslılar, azimliler... Bu yolda yanınızda olan ben varım, başkaları da olabilir ama ben başkayım. ( En azından tarz konusunda. ) Konu hakkında daha çok yazmak isterdim ama yeterince makaleye güzel bir giriş yaptığımızı düşünüyorum.

WEBMASTER



Farkında mısınız?



  Bir yazıda ilk paragrafın önemi çok yüksektir. Ziyaretçi yazıya girdiğinde ilk baktığı yer başlık ve giriş paragrafı olur. Bu kısımlara gereğinden fazla önem vermelisiniz. ( Yanlış anlaşılma olmasın. Her kısıma önem vereceksiniz ama bahsi geçen 2 bölüme daha fazla. )


İlgi Çekici Olmak İçin Çabalamayın!



  İlgiye kimlerin muhtaç olduğunu düşünün. Çocuklar, bayanlar ve güçsüzler. Siz güçlü olanların tarafında olduğunuz için böyle işlere ihtiyacınız yok. Tek amacınız işinizi yapmanız olacaktır. Aksini iddia eden okumayı bırakabilir. Çünkü artık onun için yapacağımız hiç bir şey kalmadı. Lamı cimi yok bunun. Tarzınızı belirleyen sizlersiniz.
Ha derseniz ki;
"Ne tarzı hocam.? Ne işimize yarar bu? Bana ziyaretçi lazım." diye.
O zaman blogumda yer alan bir diğer makaleye göz atmalısınız.

  İstediğinizi yukarıda linki geçen yazımızda bulabilirsiniz. Blogumuzun en çok okunan özgün makalelerden birisi olmayı başarmıştır. Fazla konu dışına çıkmadan makalemize devam edelim.


Gaflet Uykusundan Uyanın!


  Kimse maddi, manevi gelir sağlamaksızın sizlere yardımcı olmaz. ( Aile, arkadaş, akrabalar harici. ) O yüzden aldığınız bilgilere, yardım aldığınız kişiye dikkat ediniz. Menfaatçi o kadar çok ki... Sizi sömürmesine izin vermeyin! 

• Siz güçlü taraftasınız. 
• Uyandınız artık. 
• Başkalarına ihtiyacınız yok.
• İstediğinizi biliyorsunuz. { Tahminen :) }
Webmaster blogu 'nu okuyorsunuz ve artık bilinçlisiniz.
SEO içeriklerine hakimsiniz.
.
.
.

  Telepati şeklinde ilk defa yazılan bir makalenin son bölümlerine geldik. Evet arkadaşlar bu makalede bu kadar bilgi aktarabildim sizlere. Yeni makalelerimde görüşmek üzere...

Dipnot: Esen kalmaya devam edin.

{ Unutmayın; Webmaster Blogu sizleri düşünüyor! }

konusuna göz atmayı unutmayın sakın ha!
İyi çalışmalar.
Webmaster Etiketleri

Sosyal Ağlarda Reklam Vermek

Reklam ve tanıtım, blogunuzu ya da pazarladığınız bir ürünü geniş kitlelere ulaştırmak için kullanılır. 2010’lu yıllarda bu cümleyi kurmuş olsam herkes sıradan bir bilgi ve normal bir yazıya giriş cümlesi sanardı. Ancak 2013 yılından itibaren devasa boyutlarda artan dijital reklamcılık bu tanımı değiştirdi: “Reklam ve tanıtım, blogunuzu ya da pazarladığınız bir ürünü alakalı kitleye ulaştırmak için kullanılır.”

Muhteşem hızla ilerleyen teknoloji, her geçen gün daha fazla isteğimizi doyurabilir hale geliyor. Dünyanın ilk web reklamı olan şu aşağıdaki reklamın üzerinden henüz 20 sene geçti. Yaşam için saniye kadar kısa olan bu sürede teknoloji şu an bizi “Son zamanlarda blogla ilgili arama yapmış, İstanbul’da oturan, 30 yaşından küçük erkeklere” reklamımızı gösterebilme noktasına geldi.



Peki Sosyal Medyanın Reklamcılıkta Yeri Ne?

Sosyal medya ile ulaşabileceğiniz insan sayısına diğer reklam yöntemleriyle de ulaşabilirsiniz. Hatta çok daha...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

20 Şubat 2014 Perşembe

SEO Falan Hikaye Rakipleriniz Şahane!

  Merhaba değerli takipçilerim ve okuyucularım. Optimizasyon önemli olduğu kadar tehlikeli ve sakıncalıdır. Ceza alan sitelerin yapmış olduğu hatalara göz atmak ister misiniz? Anlayacaksınız ki bu hataları sizlerde yaptınız belki de hala yapıyorsunuz. Yararlı olduğunu sandıklarınız yanlıştır. Çoğu işlemler, sitenizin büyük cezalar almasına kadar yol açabilir. Güncelliği önemsediğimizden dolayı sizlere en yeni bilgileri ( Taktiklerde alabilir. ) sunmaya çalışıyoruz. Arama motorları tarafından ceza almış olanları ( ya da alabilecek olanları ) inceleyelim. Okuma zorluğu çekmemeniz için maddeler halinde sıraladık.

WEBMASTER
Hatalar hakkında genel bilgilendirme.


Sabırlı Olmayı Öğrenemediler.
Program Tarzı Otomatik İşlere Başvurdular.
İçerikten Çok, Optimizasyonu Önemsediler.
Yapılan Yeniliklere Ayak Uyduramadılar.
Eski SEO Taktiklerini Uyguladılar.

{ Genel Olarak İBARELER }


  Maddeler gözlemlere dayalı olarak egzantrik şekilde belirlenmiştir.Sıralanan maddelerin tersini yaparsanız başarılı olma riskiniz yüksektir.


Cizgi
Genel Olarak;

  Yeni açılan firmanın tek amacı sağlam yapılar üzerine kurmaktır. Temellerini güçlendirme yaparak sektöre daha adım atmadan, güçlü yapılar üzerine kurulurlar. Ama her nedense pek önerilmez. Amaçları farklı olanların başarıları da, farklı şekilde gerçekleşir. Hayat, bilgisi olmadan fikri olanlardan ibarettir. Laf kalabalığı yapan kişilerin fikirlerine itimat etmeniz önerilmez. Webmaster takipçilerim önerilerim, sizlerin başarılı olmanızın teminatıdır.

19 Şubat 2014 Çarşamba

Sosyal İmleme Ve Faydaları

İmleme olayını hepiniz biliyorsunuz sanırım. Tarayıcılara göre “sık kullanılanlar, favoriler, yer imlerim” gibi isimler altında beğendiğimiz ya da daha sonra ziyaret etmek istediğimiz siteleri bir arada toplarız. İşte buna imleme diyoruz. Peki bunun sosyali nedir?

Sosyal İmleme Nedir?

İletişim ve etkileşime dayalı bir dünya olan sosyal medyanın temel taşlarından biri olan sosyal imleme, imlenin sosyal halidir. Açıklamak gerekirse beğendiğiniz, önerdiğiniz siteleri imlemekle kalmaz, bunları diğer internet kullanıcılarıyla paylaşırsınız.

Sosyal imlemenin temel amacı favori sitelerinizi beli bir düzen dahilinde saklamaktır. Bunu tarayıcınızın favoriler klasörü yerine bir internet sitesinde yapmanın da belli avantajları vardır. Örneğin her bilgisayardan ve her tarayıcıdan yer imlerinizi görebilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey internet bağlantısıdır.

Sosyal İmlemenin Faydaları Nelerdir?

SEO yani blogunuzun arama motoru görünürlüğünün...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

18 Şubat 2014 Salı

Ev Dekorasyon Blogu

  Merhaba değerli takipçiler. Dekorasyon denilince akla ilk gelen sektöründeki diğer firmalara göre büyük bir başarı sağlayan ev dekorasyon blogu hakkında biraz inceleme yapalım ne dersiniz? Dekorasyon denilince aklımıza ilk gelen blog olmayı başarmıştır. Ev dekorasyonları hakkında büyük bilgi kaynağı olabileceğiniz, rahatlıkla aradığınızı bulmakla kalmayıp yeni yeni bilgilerin özgün ve güncelliğiyle birlikte paylaşıldığı bloglardan birisi olmayı başarmıştır. Dünya'nın var oluşundan beri dekorasyon insanoğlunun temel ihtiyacı haline gelmiştir. Temel ihtiyaç farklı dallar oluşturarak barınma zorunluluğu duyduğumuz evimizdir. yapidekoratif.com okuyucularına evlerindeki rahatlığı, huzuru ve ferahı vermek üzere çalışmaları devam etmektedir.

  Ev dekorasyonu o kadar geniş bir kişilere hitap ediyor ki kullanıcı yaşı, cinsiyeti fark etmeksizin her yaş grubunda kişilerin hayatındaki isteklerine cevap verebilmeyi hedefleyen nadir bloglardan birisidir. Özellikle insan hayatının çoğunun geçtiği ev konusunda ince bilgiler vermekle beraber sizleri istediğiniz hayata kavuşturmanızı istiyor.

Yapı Dekoratif Blogu



 Gerek sade tasarımı gerek de profesyonel ekibiyle sizlere en iyisini sunmanın yollarını aramaktadır. Güncelliğiyle ön planda olduğuyla birlikte profesyonel tavırları ve çalışmalarıyla sizlere en iyisini sunmaya adamışlardır. Blogda olması gerekenlerin hemen hemen tümünün bir arada bulunması güç ama imkansız değildir. Ama yapı dekoratif blogu sizlere bütün gereksinimleri sağlamakla kalmayıp kendi alanlarında lider olma özelliğiyle göz dolduruyor. Liderlik zor iştir ama işinin ehli insanlar için kolaydır. En azından yapı dekoratif blogu için öyle sayılır.

Yapı Dekoratif Blogu




Benim kişisel tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle blogu takip etmeniz. Bir çok dekorasyon tasarımlarının bir arada bulunmasıyla ön plana çıkıyor.

Seyahat Bloggerlarının Misyonu

Hiç kıskandığınız veya yerinde olmak istediğiniz bir blogger oldu mu? Benim oldu. Hem de bir değil onlarca kişi. Kimler mi? Elbette seyahat bloggerları. Gerçekten de bir sırt çantası, bir laptop, bir pasaport ve cebimde biraz parayla özgürce gezen, gezerken gördüğünü yaşadığını blogunda paylaşan bir blog yazarı olmayı çok isterdim.
 
Seyahat Bloglarının İnsanlar Üzerinde Etkisi

Son zamanlarda Türkiye’de de seyahat bloglarının sayısında ve kalitesinde artış var. Gerek yurt içinde, gerek yurt dışında gezilecek yerler hakkında harika bilgiler veriliyor, deneyimler ve fotoğraflar paylaşılıyor. Bu bilgilerin bizzat o yeri gezen gezginler tarafından paylaşılması bir yere tatile gidip gitmeme kararını etkileyen en önemli faktörlerden biri bence.

Kendimden bir örnek vermek istiyorum. İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle evlendikten sonra eşimle balayına gidememiştik. Bu yüzden bir fırsatını bulduğumda görmeyi çok istediği İtalya’ya götürmeye söz vermiştim. Geçtiğimiz...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

17 Şubat 2014 Pazartesi

Yapmanız Gereken Tek Şey Başlamak!

Blogunuzda yazdığınız ilk yazıyı hatırlıyormusunuz? Twitter’da yazdığınız ilk tweeti? Çektiğiniz ilk fotoğrafı? Bahsettiğim bu ilkleri hatırladığınızda “ bunları ben mi yapmışım” diyorsunuz öyle değil mi? Peşinden “şimdi ki aklım olsa…” ile başlayan cümleler de kurabilirsiniz.

Filmi çok daha başa alalım, çocukluğumuza dönelim. Bisiklet sürmeye başladığınız günlerinizi anımsayın. Muhtemelen denge ve ivme yakalamayı öğrenene kadar ya başkalarından destek alarak sürdünüz bisikletinizi, ya da defalarca düştünüz. Ama hiç pes etmediniz. Düşe kalka, deneye deneye, dengenizi sağlamayı ve bisikleti tek başınıza kullanmayı öğrendiniz.

Şimdi yazının başında neden bahsettiğimi daha iyi anladınız sanırım. İlk blog yazılarınızı yazdığınızda olumsuz tepkiler almış veya kendinizi yetrsiz görüp karamsarlığa düşmüş olma ihtimaliniz çok yüksek. Fakat bilmeniz gereken şey şu: başlangıç aşamasında yapmanız gereken tek şey başlamaktır!

Bugün örnek aldığınız, gıptayla takip...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

15 Şubat 2014 Cumartesi

Ummadığın Backlink Baş Yarar!

Backlink


  Merhaba arkadaşlar. Değerli zamanınızı ve istediklerinizi başarmanız için gün geçtikçe yeni makaleleri yayınlayarak sizlere büyük çapta hizmet veriyoruz. Backlink sektörünüzdeki başka bir siteden ya da rakiplerinizin sitesinden sizlere verilen link çıkışlarına denir. Bu demek oluyor ki o site sizin sitenizi gerek arama motorlarına gerek kullanıcılarına önemsendiğinizi veya önerdiğini belirten kuramlardır. Sitenize verilen link çıkışları her zaman yararınıza olma diye sabitleşmiş veya gerçeğini yansıtmayan bilgi yoktur.

{ Hatırlatma }
  Webmaster bloglarında yada forumlarında yer alan eski bilgilere itimat etmeyiniz. Eski, güncelliğini kaybetmiş yada kalıplaşmış bilgiler ile hiç bir yere varamazsınız. Yeni bilgilere ihtiyaç duyulduğu gibi bunları yayınlayan siteler artık gittikçe azalmaya başladı. Webmaster konuları hakkında yayın yapan blogunuz veya forumunuz var ise eski bilgileri                güncellemeyi unutmayınız.

Nasıl Backlink Almalıyız?


  Bu soruya herkesin cevabı vardır. Ama çoğu artık hiç bir işe yaramadığı için o cevaplar geçersiz sayılıyor. En azından yarar bakımından işe yaramıyorlar. O halde bu makaleyi okumaya kaldığınız yerden devam edelim.

Ziyaretçilerinizin dikkatini çeken ve hoşnutluğunu sağlayabilen makaleler yazarak, onların makalelerinizi paylaşarak en kaliteli doğal backlink yollarından birisini kullanmış olursunuz.

 Doküman hazırlayarak doküman sitelerine içinde site adresinizin olduğu dokumanı gönderebilirsiniz.

 Program ya da yazılım oluşturarak backlink elde edebilirsiniz.

 Youtube benzeri video kanalları oluşturarak onlarca video yükledikten sonra bir kaç videolarınızda site adresinizin linkini bırakarak Google tarafından önemsenen video platformlarından backlink alabilme şansınız var.

 Web 2.0 sitelerini kullanarak ( Blogger, Wordpress, Blogcu... ) paravan bloglar açın. Açtığınız paravan bloglara özgün ve en az +350 kelime sektörünüz ile ilgili makale yazarak belli bir süreden sonra kendi blogunuzu beslemeye başlayınız.

{ Dipnot }
  Paravan blog olayını uygulamak zorunda değilsiniz. Sitenize güveniyorsanız uğraşmayın kanaatindeyim. Özellikle sitenizin yaşı genç ise o topa girmeyin bile.

  Backlink yolları hakkında bir kaç madde ile sizlere yardımcı olmaya çalıştım. Backlink alırken doğal olmasına dikkat ediniz.

Ne Tür Backlink Alınmamalı?


  Program yada benzeri scriptler kullanarak " Black Hat Seo " backlink elde etmeyiniz. Girişimde bile bulunmanızı önermiyorum. Şöyle ki, siteniz ile alakası olmayan sektörünüz dışında link çöplüğüne dönmüş sitelerden link almış oluyorsunuz. Kısa vadeli yararı olduğu gibi görülse de uzun vadede ocağınıza incir ağacı dikersiniz.

Backlink Analiz Siteleri { BONUS }
Majestic SEO
 Ahrefs Open
                      Site Explorer




Bir önceki konumuz;

konusuna göz gezdirin.

İyi çalışmalar.
Etiketler

14 Şubat 2014 Cuma

Blog Yazarlarına 10 Altın İmla Önerisi

Yazı yazarken imla kurallarına dikkat etmek son derece önemlidir. Eğer blog yazarlığı söz konusu ise bu çok daha önemlidir. Neden, diye soracaklara hemen açıklayalım.

Ziyaretçilerin çoğu için bozuk bir imla ile yazılmış yazılar güven sorunu oluşturur. Yazara ve siteye bakışı olumsuz yönde etkiler. Yaptığınız işe ve ziyaretçilerinize olan saygınız sorgulanır hale gelebilir. Sitenizin başka siteler nezdindeki itibarı da azalır ve sitenize link vermek isteyecek kişiler bundan vazgeçebilir. Bu da, asıl amacı ziyaretçi çekmek, yazılarını geniş kitlelere ulaştırmak olan blog yazarı için hayal kırıklığı anlamına gelebilir. Ayrıca Google Pagerank değeri açısından da bir avantajı kaçırmış olursunuz.


Gelin sözü uzatmadan 10 altın imla önerisine geçelim.


1. Temel noktalama işaretlerinden olan nokta, virgül, iki nokta üst üste, soru işareti, gibi işaretlerinin yerli yerinde kullanılmasına özen gösterilmeli.

2. Bu noktalama işaretlerinin ardından bir...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

13 Şubat 2014 Perşembe

İzmir Vestel Teknik Servisi

  Bir markanın kalitesini belirleyen birçok farklı unsur vardır. Sadece kaliteli ürünleri tüketici ile buluşturuyor olması bir markanın gerçekten kaliteyi müşterilerine sunduğu anlamına gelmez. Eğer bir marka hem müşteriye kaliteli ürünleri hem de kaliteli servis ve gerekli teknik desteği sunuyorsa o halde o marka gerçekten de tercih edilesi markaların arasında yer alıyor demektir. Vestel de bunu ülkemizde en iyi şekilde başarabilen markaların arasında yer alıyor. Hiç şüphesiz hem müşterilerine sunduğu kaliteli ürünler ile hem de Vestel servisi açısından diğer birçok markaya göre hem daha kaliteli görünüyor hem de daha ön plana çıkıyor. Servislerinin ülkemizin dört bir yanında bulunuyor olması da diğer bir farklı avantaj diyebiliriz.

Vestel


 İzmir Vestel teknikservisi açısından hiç sıkıntı yaşamayacağınız en önemli şehirlerden birisidir. Kolaylıkla yakınlarınızda bir servis bulabileceğiniz gibi internet aracılığı ile de size en yakın servisleri öğrenebilirsiniz. Üstelik değişen yasa ile birlikte şimdi neredeyse bütün Vestel servislerinin kendilerine ait bir internet sayfası mevcut. Bu internet sayfası aracılığı ile size yakın olan servis hakkında bilgi sahibi olabilir, ayrıca internette yapacağınız aramalar ile servisin hizmet kalitesi hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. İzmir Vestel servisi zaten her yerde bulunabiliyor fakat hem en hızlısını hem de en profesyonel şekilde size hizmet verebilecek olanı arıyorsanız o zaman internet kullanmaya değer bir araştırma aletidir diyebiliriz.


 Sizler de artık sadece birkaç dakikanızı harcayarak internet üzerinden oturduğunuz yerden en uygun Vestel servislerini bulabilir ve size en yakın olanına gidebilirsiniz. Böylece ürünlerinizi başka ve güvenilmeyen teknik servisler yerine kendi markasının teknik servisi içerisinde tamir ettirebilir ya da bakımını yaptırabilirsiniz.

Moda Blogları İçin Kampanyon

Yeni medyanın son yıllarda en çok öne çıkan öğelerinden biri şüphesiz moda blogları ve bloggerları. Artık hanımlar moda dergileri kadar moda bloglarını da takip ediyorlar. Yeni ürünler keşfetmek, fırsatlardan haberdar olmak, almayı düşündükleri ürün hakkındaki yorumları okumak için moda bloglarını takip ediyorlar.

Moda bloglarına ilgi bu kadar artınca, moda blogları arasında rekabet de o denli fazla oluyor doğal olarak. Artık modayla ilgilenen orta seviyede iher internet kullanıcısı hanım, bir moda blogu oluşturuyor. Kiminin amacı bir moda dergisinde adının geçmesi, kiminin amacı bir gazetenin hafta sonu ekinde köşe sahibi olmak, kimi de moda konusunda bir internet fenomeni olmak istiyor. Peki rekabetin bu kadar yoğun olduğu bir ortamda moda bloggerları neler yapmalı? Nasıl fark yaratabilirler? Rakiplerinin arasında nasıl öne çıkabilirler?

Bir moda blogunun fark yaratabilmesi için işine çok yarayacak bir siteden ve yöntemlerden bahsetmek istiyorum.


...



[ Yazının devamını okumak için başlığa tıklayın ]

11 Şubat 2014 Salı

Android sürümlerinin bitiş tarihini gösteren belge sızdı!

Sundar Pichai Android başkanlığını devraldığından beri, Android ekosistemi üzerinde daha fazla denetim uygulamakla ön plana çıkmıştı. Google'ınşimdi de Android'in son sürümünü cihazlarında kullanmaları için üreticileri baskı yaptığı yönünde söylentiler var.
Yeni sızan belge bu iddiaları doğrular nitelikte. Eğer belge gerçek ise Google'ın, Şubat ayı itibariyle Android 4.1 ve daha düşük sürümlerini tamamen kapatmış olduğunu gösteriyor. Bundan böyle Android 4.1 veya daha düşük sürüm ile üretici piyasaya ürün sunamayacak. Ayrıca 31 Temmuz 2014itibariyle, Android 4.3 için kapılar kapanacak ve; 24 Nisan 2014'den sonra, Android 4.2 ile cihaz üretmek tarih olacak. 


Bu planın gerçek olup olmadığı resmi olarak açıklanmış değil ama Android 4.431 Ekim 2013 tarihinde duyuruldu ve yukarıda ki grafikte de gördüğünüz gibi, 9 ay sonra (31 Temmuz 2014) tarihinde Android 4.3'ün listeden çıkarılacağı görülüyor. Ancak cihazların 18 aylık bir güncelleme periyodunun bulunması bu belge ile kafaların karışmasına sebep olacak gibi görünüyor. Her ne olursa olsun bu durum resmi bir açıklama gelinceye kadar söylenti olarak kalacak.

Sponsor

Ad

E-posta *

Mesaj *

Text Widget

Labels

Channels

Category 3

Güncel Teknoloji Blogu..

Labels

Sponsors

Post of the week

Find us on facebook

Son Yorumlar

https://www.facebook.com/seyitshnn

Partners

++Teknoloji Kalemim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Channels

Labels

Channels

Channels

Popular Posts

Blog Arşivi

Followers

Blog Archive

Postagens populares

Sidebar One

Stats

Category 2

Category 3

Popular Posts

Join the Club